Από Οκτώβριο έως Απρίλιο υποχρεωτικά αλυσίδες στα αυτοκίνητα με υπουργική απόφαση Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε πως οι υποψήφιοι οδηγοί θα εκπαιδεύονται αναγκαστικά στην εκμάθηση τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων κατά την διάρκεια εξέτασης του διπλώματος.

Πλέον μία νέα υπουργική απόφαση έρχεται να βάλει ένα ακόμα υποχρεωτικό λιθαράκι στην προετοιμασία απέναντι στα ακραία φαινόμενα. Πλέον από τον Οκτώβριο ως τον Απρίλιο όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν στο αυτοκίνητό τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες.

Η νέα αυτή απόφαση θα ισχύσει από τον Οκτώβριο του 2022 ενώ ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι πιθανότατα θα τεθεί σε λειτουργία και ο νέος Κ.Ο.Κ. που θα προβλέπει χαμηλότερο όριο ταχύτητας μέσα στις πόλεις και μεγαλύτερο όριο σε κάποια σημεία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.