Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο δράστης



Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο δράστης νωρίς το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών.

Ο 60χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. 

Ήταν περασμένες εννιά το βράδυ, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.

Κατά πληροφορίες, o ίδιος φέρεται να πήγε στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε και από εκεί ξεκίνησε η επιχείρηση.

Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις.

Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι Mazda, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. 

Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η εφημερίδα «Πατρίς» οι Αρχές εκτός από το μπλε φορτηγάκι του φερόμενου δολοφόνου αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της αστυνομίας.

Πλέον ο βασικός ύποπτος μεταφέρθηκε στον Πύργο και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Η Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

“ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑ ΑΧΑΪΑΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΗΝ 02-03-2022 ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΗΛΕΙΑΣ”


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.