Κεφαλογιάννης για ακρίβεια: Να κάνετε σύγκριση με αυτά που έγιναν στο Ιράκ, στη Συρία


«Για κάντε σύγκριση με άλλες χώρες που είχαν κρίση, κάντε σύγκριση με αυτά που έγιναν στο Ιράκ, στη Συρία... » είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Να βλέπουν και να κάνουν σύγκριση μόνο με εμπόλεμες χώρες ζήτησε από τους πολίτες που έχουν απελπιστεί με την εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα, ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ειδικότερα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν «Είναι κανονικό να στέλνει ο κόσμος και να λέει ότι δεν έχει να βάλει βενζίνη;», ο ευρωβουλευτής της ΝΔ απάντησε τα εξής αφήνοντας ενεούς τους δημοσιογράφους:

«Εμείς έχουμε ένα επίπεδο διαβίωσης στην ΕΕ. Ζούμε βεβαίως με δυσκολίες το τελευταίο διάστημα και λόγω της πανδημίας και λόγω της κρίσης που υπάρχει. Αλλά για κάντε σύγκριση με άλλες χώρες που είχαν κρίση. Κάντε σύγκριση με αυτά που έγιναν στο Ιράκ, στη Συρία… Ο πόλεμος είναι στη γειτονιά μας». Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.