Φωτιές στήν περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου στο Τσερνομπίλ!!! Ανησυχία για εξάπλωση ραδιενεργού καπνού!


 


 Νέα ανησυχία προκαλείται από την κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό του Τσέρνομπιλ. Η περιοχή βρίσκεται υπό την κατοχή των δυνάμεων της Ρωσίας εδώ και μέρες.

Οι αρχές της Ουκρανίας υποστηρίζουν πως είτε από τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας είτε από εμπρησμό, επτά δασικές πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει ανεξέλεγκτες στην περιοχή γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο. Αυτό ανέφερε η Βουλή της Ουκρανίας.

Η περιοχή ελέγχεται από τις ρωσικές δυνάμεις, ανέφερε σε ανάρτησή της η υπηρεσία εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας, σημειώνοντας πως οι φωτιές στο Τσέρνομπιλ καίνε ανεξέλεγκτα και αυτό προκαλεί ανησυχία πως ο ραδιενεργός καπνός θα μπορούσε να εξαπλωθεί.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.