Αναβλήθηκε επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά σε Κίναρο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο και Φούρνους

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, επρόκειτο σήμερα  τη Δευτέρα 21 να επισκεφθεί Μονάδες, Υπηρεσίες, Επιτηρητικά Φυλάκια και Ναυτικά Παρατηρητήρια του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με σκοπό να ενημερωθεί από τις Διοικήσεις για τις τρέχουσες επιχειρησιακές – εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η περιοδεία αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν πάντως στο meteo.gr δεν φαίνεται να είναι  δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες στις περιοχές που είχε προγραμματιστεί να πετάξει ο ΥΦΕΘΑ:

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς, θα έκανε επισκέψεις:


Στην Κίναρο: Μνημείο ηρώων Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, συνάντηση με τη μοναδική κάτοικο κυρά Ρηνιώ (κ. Ειρήνη Κατσοτούρχη).
Στη Λέρο: 588 Τάγμα Εθνοφυλακής, Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου, Κανονιοφόρο «ΜΑΧΗΤΗΣ» και Ναυτικό Παρατηρητήριο του νησιού.
Στους Λειψούς: Λόχο Εθνοφυλακής.
Στην Πάτμο: Τάγμα Εθνοφυλακής.
Στους Φούρνους: Λόχο Εθνοφυλακής.
Το γιατί αναβλήθηκε η περιοδεία δύσκολα πάντως μπορεί να αποδοθεί στον καιρό…Ελπίζουμε ότι δεν αναβλήθηκε λόγω του «καλού κλίματος» που εξακολουθούν από την κυβέρνηση να υποστηρίζουν ότι υπάρχει μετά από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν. Τόσο καλό που μόλις προχθές οι Τούρκοι εξέδωσαν αντι-navtex για ελληνική άσκηση στην Τήλο.

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.