Κλειστή η Αττική για τα φορτηγά - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού


Ένας απίστευτος σχεδιασμός της Αστυνομίας έχει προκαλέσει ήδη χάος στην Αττική με τη διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών στον νομό.

Τα φορτηγά είναι σταματημένα στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, όπου και ανακόπτονται για να μην προχωρήσουν προς τη Λαμία.

Οι αστυνομικοί τα επαναπροωθούν στο ρεύμα καθόδου προς τον Πειραιά, με συνέπεια να βασιλεύει το απίστευτο χάος στη μεγαλύτερη αρτηρία της Αττικής.

Όλα αυτά συμβαίνουν «διά τον φόβο των Ιουδαίων» και επειδή, όπως λέει ο πάνσοφος ελληνικός λαός, «όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Με λίγα λόγια, για να αποφευχθεί ενδεχόμενο νέο φιάσκο είτε στην Εθνική Οδό είτε στην Αττική Οδό είτε σε οποιαδήποτε άλλη ζωτικής σημασίας λεωφόρο της Αττικής, οι Αρχές, λόγω εκδήλωσης της κακοκαιρίας «Φίλιππος», έλαβαν μέτρα τα οποία αποσυντονίζουν και δεν εξυπηρετούν την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, υπάρχει ένα ενδεχόμενο χιονόπτωσης στα ορεινά και στα ημιορεινά της Βόρειας Αττικής το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη. Δεν υπάρχει πρόβλεψη, προς το παρόν τουλάχιστον, που να καταδεικνύει ισχυρότατες χιονοπτώσεις στην Αττική, όπως εκείνες που έπληξαν την πρωτεύουσα τον Ιανουάριο.

Εν τω μεταξύ, με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.