Ξεκίνησε η εκκένωση της ΜαριούποληςΣτις 11:30 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η αυτοκινητοπομπή με Έλληνες της Μαριούπολης, δημοσιογράφους από την Ελλάδα και μέλη του προσωπικού του Γενικού Προξενείου με κατεύθυνση τη Μολδαβία.

Πρόκειται για επιχείρηση εκκένωσης όσον επιθυμούσαν ή έπρεπε να φύγουν από την πολιορκημένη Μαριούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την αναχώρηση της αυτοκινητοπομπής και καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας που ακολούθησε μέσα στη Μαριούπολη, ακούγονταν σειρήνες. 

Το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή αυτή είναι απόρρητο, ωστόσο το Υπουργείο Εξωτερικών, που οργάνωσε και την επιχείρηση εκκένωσης, έχει ανακοινώσει τον τελικό προορισμό που είναι η Μολδαβία, καθώς και ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές και όσους εμπλέκονται στις συγκρούσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.