ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ


 


 

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο 33χρονος Πολωνός που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα (γιο της συντρόφου του) στην Κυψέλη, και έκρυβε επί πέντε χρόνια την σορό του, ακόμα και μέσα στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας.

Το Corfutvnews αναφέρει τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Φεβρουαρίου είχε προφυλακιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και η 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται επίσης για την ανθρωποκτονία του 7χρονου γιου της.

Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.


Η δολοφονία σημειώθηκε το 2017 και έκτοτε οι δράστες έκρυβαν τα οστά του παιδιού μέσα σε αυτοσχέδιο τάφο και εν συνεχεία σε εργαλειοθήκη. Μάλιστα ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην την βρει η Αστυνομία.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.