Παύλος Πολάκης : Ο Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο για να μην πω την αλήθεια για την Novartis

'Οσα δεν άφησαν να ακουστούν μέσα στη βουλή ακούστηκαν σε εκπομπή.
Ακούστε με προσοχή και χωρίς πολιτικά κριτήρια, τι λέει ο Παύλος Πολάκης. Είτε τον συμπαθεί κάποιος , είτε όχι, η πραγματικοτητα είναι πως λέει σκληρές αλήθειες και καλό είναι να τις ακούσουμε επιτέλους γιατί δεν έχουμε άλλο τρόπο να τις μάθουμε. Την αλήθεια την έχουν καλύψει με το ψέμα για να μη φανεί η γύμνια της....
Να θυμίσουμε πως επί υπουργίας Γεωργιάδη μπήκαν στη ζωή μας τα γενόσημα κι από τότε οι νοσηλείες στα νοσοκομεία από παρενέργειες φαρμάκων καθώς και επιδείνωση της υγείας πολλών πασχόντων από σοβαρά νοσήματα λόγω ανεπάρκειας των φαρμάκων αυτών.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.