ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 25/2/2022

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι έχω παραισθήσεις ή όντως συμβαίνουν αυτά;
Μέρες τώρα, ακούγαμε πόσο προκαλούσε ο Πούτιν. Αυτά τα ακούγαμε από το ΝΑΤΟ, από τον Πούτιν δεν ακούσαμε καμιά πρόκληση, μόνο κάτι αμυντικές δηλώσεις. Η ''εισβολή'' έγινε αιφνιδιαστικά.
Η ''πολιτισμένη'' δύση του ΝΑΤΟ βρήκε ευκαιρία κι άρχισε την γνωστή προπαγάνδα που όλοι πια ξέρουμε.... τόσους πολέμους έχουμε παρακολουθήσει τηλεοπτικά...
Μια ''πολιτισμένη'' δύση που έχει βγάλει την ουρά της απ' έξω, όπως κάνει πάντα, ενώ την ίδια ώρα στα ΜΜΕ βγάζουν παιδιά που κλαίνε ,χτυπημένες γυναίκες κλπ βάζοντας δακρύβρεχτους τίτλους για να συγκινήσουν το κοινό που παρακολουθεί. Οι ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συνεδριάζουν για να επιβάλλουν κυρώσεις στη ''κακιά'' Ρωσία αφήνοντας έξω τα κινητά τους και συνεδριάζοντας με απόλυτη μυστικότητα και μετά δίνουν συνεντεύξεις χαμογελώντας!!! 

Στο Κίεβο λέει τα ρωσικά τανκς κάνουν βόλτες...αλλά τελικά δεν είναι ρωσικά αλλά ουκρανικά..το παράξενο είναι οτι πληροφορίες και βίντεο δείχνουν να καλωσορίζουν τον Ρωσικό στρατό με σημαιάκια και ο Πουτιν να λέει να πάρει την εξουσία ο στρατός της Ουκρανίας για να μιλήσουμε 

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το Τσέρνομπιλ κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Το ατύχημα το 1986 δεν ήταν και τόσο ατύχημα. Πολύς λόγος για πυρηνικά αλλά οι απειλές είναι απ' την πλευρά της δύσης. 
Οι Ουκρανοί φεύγουν και πάνε πίσω στην πατρίδα τους από πολλές χώρες. Ο ΟΗΕ λέει πως φεύγουν πρόσφυγες και πάνε σε άλλες χώρες...
 ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;
Η Ευρώπη θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα κι από ενέργεια κι από τρόφιμα. Από τη μια η τεχνητή αύξηση των τιμών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ κι από την άλλη η έλλειψη τροφίμων και η άνοδος των τιμών τους...
Ρωτάς τους εδώ βολευτάδες και σου λένε μα θα έχουμε αέριο, παίρνουμε από την ΤΟΥΡΚΙΑ! Αέριο  θα έχουμε αλλά θα είναι πανάκριβο, πως θα το πληρώνουμε είναι το θέμα. Απάντηση δεν πήραμε.. Αυτό που δε λένε φυσικά είναι πως το αέριο η Τουρκία το παίρνει από τη Ρωσία. Τη Ρωσία του Πούτιν που οι ίδιοι αποκαλούν μέχρι και  ναζιστή !
Άραγε αν χρειαστεί πως θα κινηθεί ο στρατός κύριοι παντογνώστες;
Η Τουρκία εκεί που καταδίκαζε τώρα σιγοντάρει...Γιατί; Γιατί τη συμφέρει και θα κάνει οτι έκανε κι ο Πούτιν. Με τον ίδιο τρόπο μπήκε στην Κύπρο, με τον ίδιο τρόπο θα μπει και στα νησιά μας. Οι εδώ πολιτικάντηδες το ξέρουν καλά. 
Γι' αυτό καταστρώνουν δήθεν σχέδια για να μας ''σώσουν'' πάλι...







Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.