Εντοπίστηκαν εμβάσματα από τον ΣΚΑΪ σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Άδωνι ΓεωργιάδηΣτην εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του  Άδωνι Γεωργιάδη όσο και της συζύγου του και των παιδιών του και προέκυψαν αρκετές αδιευκρίνιστες πιστώσεις, σύμφωνα με το documento. 

Παράλληλα αναφέρεται ότι το έτος 2017 υπήρξαν εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ προς τον Άδωνι Γεωργιάδη από την εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης: 

«…Το ίδιο έτος (χρήση 2017) υπήρξαν εμβάσματα από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» συνολικού ύψους 18.800 ευρώ από το οποίο δεν δηλώθηκε το ποσό των 8.800 ευρώ (σελ 58 και 59 της έκθεσης)…» αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Η εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» είναι εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, συμφερόντων Ιωάννη Αλαφούζου, ο οποίος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας στο ΓΕΜΗ είναι πρόεδρος της εταιρείας μέχρι και τον Απρίλιο του 2023. 

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο στάλθηκαν τα εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ στον Άδωνι Γεωργιάδη και γιατί όπως αναφέρεται στην εισαγγελική πράξη δεν δηλώθηκε ποσό 8.800 ευρώ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.