Οι Ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούν να κάψουν έγγραφα στο Κίεβο καθώς εντείνεται η ρωσική εισβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

 Την Πέμπτη ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε μιας ευρείας κλίμακας επίθεση στήν Ουκρανία καί σε ελάχιστες ώρες πολλές από τις κομβικές στρατιωτικές και πολιτικές υποδομές είχαν βομβαρδιστεί!

Τά ρωσσικά στρατεύματα κετέλαβαν πολλές περιοχές ήδη συνπεριλαμβανομένου ενός στρατιωτικού αεροδρομίου καί τήν περιοχήτού Τσερνομπίλ όπου βρίσκεται τό  πυρηνικό εργοστάσιο!

Καθώς η εισβολή εντείνεται και τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν, οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας καίνε μανιωδώς μαζικά έγγραφα εν αναμονή μιας πλήρους κλίμακας κατάληψης από τις δυνάμεις του Πούτιν.


Αρκετά βίντεο εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο την Πέμπτη με ένστολους στρατιωτικούς να συσσωρεύουν γρήγορα στοίβες και σακούλες με έγγραφα σε αυτοσχέδιες φωτιές έξω από μια ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών στο Κίεβο.

Είναι άγνωστο τι περιλαμβάνεται στην ανάφλεξη, αλλά είναι πιθανόν εμπιστευτικά και ευαίσθητα έγγραφα που η διαβόητη διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας -ή οποιοσδήποτε από τους επιχειρηματικούς εταίρους της μπορεί να αφήσει να πέσει σε λάθος χέρια.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.