Αλαλούμ και ταλαιπωρία στα δρομολόγια του Προαστιακού - Θα συνεχιστεί το πρόβλημα την Τρίτη


Tαλαιπωρία χωρίς τέλος και χωρίς ενημέρωση για τους επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας προβλήματος με τα κλειδιά στους Αγίους Αναργύρους, γεγονός που έχει αναστατώσει τα δρομολόγια. Οι επιβάτες αναγκάζονται να μετεπιβιβαστούν στον σταθμό Κάτω Αχαρνών σε άλλο τρένο με μεγάλες καθυστερήσεις, πρόβλημα που, όπως προκύπτει από ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα συνεχιστεί και την Τρίτη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εταιρείας, το πρόβλημα υποδομής στους Αγίους Αναργύρους συνεχίζεται με αποτέλεσμα οι επιβάτες να συνεχίζουν να μετεπιβιβάζονται στον σταθμό των Κάτω Αχαρνών.

Από το πρωί της Τρίτης και 24 ώρες μετά την έναρξη της ταλαιπωρίας από το αλαλούμ στα δρομολόγια, προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα βρίσκεται στον σταθμό μετεπιβίβασης για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Τα νεύρα επιβατών και εργαζομένων έχουν σπάσει, καθώς κανείς δεν ξέρει εκ των προτέρων σε ποια αποβάθρα, ποιοι πρέπει να μετεπιβιβαστούν και με ποιον προορισμό.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.