Μόσχα: «Κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν την Ελλάδα στο Ουκρανικό ζήτημα»


Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στην εφημερίδα «Τα Νέα», το πολιτικό τμήμα της πρεσβείας της Ρωσίας στην Αθήνα προέβη σε ανάρτησή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επισημαίνοντας πως «κάποιοι επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελλάδα σε περιπέτειες».

Συγκεκριμένα η επίμαχη ανάρτηση έχει ως εξής:

«Κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν την Ελλάδα σε περιπέτειες, που εξυπηρετούν τα σχέδιά τους για τον περιορισμό της Ρωσίας μέσω της δημιουργίας κρίσεων στα ρωσικά σύνορα.Δηλώνουν ότι δήθεν “η Ουκρανία τήρησε τις δεσμεύσεις της υπό της Συμφωνίες του Μινσκ”. Έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με την πραγματικότητα. Στις 31 Ιανουαρίου, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφάλειας της Ουκρανίας Α.Ντανίλοφ δήλωσε: “Η εφαρμογή των Συμφωνιών του Μινσκ θα σήμαινε την καταστροφή της χώρας”. Ενώ και ο πρόεδρος Β.Ζελένσκι είχε πει ότι “οι Συμφωνίες του Μινσκ χρειάζονται όχι για την επίλυση της σύγκρουσης αλλά μόνο για τη διατήρηση των αντιρωσικών κυρώσεων”.»



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.