Σύζυγος αγνοουμένου: Βγαίνετε στις τηλεοράσεις και οι άνθρωποι καίγονταιΗ Βάνα Μπεκιάρη, σύζυγος ενός εκ των τριών αγνοουμένων Ελλήνων, που βρίσκεται στο Euroferry Olympia, το οποίο συνεχίζει να φλέγεται, καταγγέλει τις ενέργειες της κυβέρνησης.

«Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια όπως θα κάνανε αν ήταν αδελφός ή σύζυγος κάποιου από τους κυβερνώντες», είπε αρχικά η Β.Μπεκιάρη και συνέχισε λέγοντας «12 άνθρωποι! κ. Μητσοτάκη, κ. Πλακιωτάκη εσείς που βγαίνετε στην τηλεόραση από τις καρέκλες σας και λέτε ότι υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες, απαντήστε μου αυτός ο άνθρωπος, που κατέβηκε υπό αυτές τις θερμοκρασίες που υποστηρίζετε, ξυπόλητος, πως τα κατάφερε; Αν ήταν ο αδελφός σας τι θα κάνατε; Κάντε το ίδιο!»

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ένας Λευκορώσος βρέθηκε ζωντανός, κάτι που όπως είπε αναπτερώνει τις ελπίδες των οικογενειών των αγνοούμενων. 

«Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου, αλλά μεγάλωσε και η αγανάκτηση για όλους τους αρμόδιους που δεν κινητοποιήθηκαν να φωνάξουν από την αρχή δυνάμεις από την Ιταλία. Έπρεπε να έρθει από την Αλβανία το πυροσβεστικό το μεγάλο; Δύο μικρά πυροσβεστικά προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά σε αυτό το καράβι. Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια; Οι άνθρωποι είναι ζωντανοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ανθρώπου που βρέθηκε, και φωνάζουν βοήθεια. Και δεν μπορούν να πάρουν ειδικές στολές για να μπουν», είπε η κ. Μπεκιάρη.

«Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Ο σύζυγός μου είναι ζωντανός, είναι επαγγελματίας και περιμένει βοήθεια. Το γνώριζε το πλοίο για αυτό και αρνήθηκε να πάρει καμπίνα. Για αυτόν τον επιχειρηματία υπάρχουν καταγγελίες ότι καίει τα πλοία του για να πάρει αποζημιώσεις. Γιατί αφήνετε 12 ανθρώπους να καίγονται;», συνέχισε η ίδια εμφανώς ταραγμένη.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.