Καβάλα: 46χρονος σκότωσε τον 44χρονο γιατί του «πείραξε» το χωράφι


Ο φίλος ήταν ο …δολοφόνος. Ο άνθρωπος που υποτίθεται βρήκε νεκρό το φίλο του στον οικισμό των Ελευθερών της Καβάλας, ομολόγησε τελικά ότι αυτός τον σκότωσε γιατί του «πείραξε» το χωράφι του.

Όπως είπε πήγε στο σπίτι του 44χρονου για να ζητήσει διευκρινίσεις  και λόγο στο λόγο τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος δράστης, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο δράστης και ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς και 28 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: kavalapost.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.