Τουρκικό ΥΠΑΜ: «Η Ελλάδα έχει παραβιάσει 229 φορές από την αρχή του χρόνου το καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης»


Πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας κατηγορούν την Ελλάδα ότι  «από την 1/1/2022 μέχρι και σήμερα η Ελλάδα παραβίασε 229 φορές το καθεστώς αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου με εναέρια και θαλάσσια στρατιωτικά μέσα»!

Μάλλον θα το θέσουν και ως θέμα στον επόμενο κύκλο των διερευνητικών ελληνοτουρκικών επαφών που θα γίνουν εντός του μήνα!

Το τι συμβαίνει στο Αιγαίο κάθε μέρα καταγράφεται και αποτυπώνεται και σε αριθμούς και στην ένταση του. Οι Τούρκοι στηρίζουν με εμμονή το παραμύθι της αποστρατιωτικοποίησης νησιών και σ΄ αυτό εντάσσονται οι «διαρροές» και οι «πληροφορίες». Παρόλα αυτά είναι προφανές ότι έχουν βάλει τοι ζήτημα στο τραπέζι διαπραγματεύσεων στο οποίο θέλουν να μας σύρουν.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.