Επεισόδια στη Νίκαια μεταξύ οπαδών - Χτύπησαν και κατοίκους της περιοχής



Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (30/1) έξω απ’ το κλειστό γήπεδο του «Πλάτωνα» ανάμεσα σε οπαδούς του Ιωνικού και της Προοδευτικής.

Εκεί ο Ιωνικός φιλοξενεί για την Α1 μπάσκετ τον Απόλλωνα Πάτρας ενώ νωρίτερα, η Προοδευτική έπαιζε με την ΑΕ Πυλίου Κω.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συναντηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων και να γίνουν επεισόδια, που επεκτάθηκαν στα γύρω στενά και από τα οποία προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του zougla.gr, όταν η γυναίκα του βγήκε στο πεζοδρόμιο, την ώρα που κατέστρεφαν τα παρκαρισμένα οχήματα, χούλιγκανς της επιτέθηκαν, ενώ χτύπησαν και τον ίδιο με σίδερο.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην ιστοσελίδα μας καταγγέλλουν ότι η αστυνομία εμφανίστηκε στο σημείο με αρκετή καθυστέρηση, αφότου οι χούλιγκανς είχαν ολοκληρώσει την αρρωστημένη δράση τους.

Μάλιστα αρκετοί ήταν οι πολίτες, που έπαιρναν τηλέφωνο στο τμήμα για να αναφέρουν τα έκτροπα που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους και η απάντηση που τους δινόταν ήταν ότι απλά «έχουμε ενημερωθεί», για να κάνουν τελικά την εμφάνισή τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αφού οι χούλιγκανς τα είχαν κάνει όλα «γης μαδιάμ» στην περιοχή.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.