Βρέθηκαν κωδικοί του Άκη Τσοχατζόπουλου που ενδεχομένως να οδηγούν σε τραπεζικές θυρίδες.Η Βίκυ Σταμάτη θα δώσει στοιχεία στις Αρχές


 
Μια αποκάλυψη στα αρχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, ίσως οδηγήσει στο να βρεθεί το μαύρο χρήμα για το οποίο καταδικάστηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο αρχείο του πρώην υπουργού, που πέθανε τον Αύγουστο του 2021, βρέθηκαν κωδικοί που ίσως παραπέμπουν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού και ενδέχεται να υπάρχουν ποσά για τα οποία φυλακίστηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Η χήρα του Ακη, Βίκυ Σταμάτη, η οποία βρήκε τους κωδικούς, έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της να επιχειρήσει να ερευνήσει αν όντως παραπέμπουν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού και ποιοι είναι οι δικαιούχοι τους.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, οι αριθμοί αυτοί εικάζεται ότι παραπέμπουν σε θυρίδες μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας. «Είναι πάρα πολύ πιθανό, καθώς βρέθηκαν στο ιστορικό αρχείο του Άκη» είπε, για να προσθέσει πως, εάν βρεθούν οι δικαιούχοι, «ενδεχομένως κάποιοι να χάσουν τον ύπνο τους».

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή, η χήρα του Α. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, θα δώσει τα στοιχεία στις Αρχές, επιδιώκοντας την ηθική της αποκατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε καταδικαστεί σε 19 χρόνια κάθειρξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, μετά από καταγγελίες ότι επρόκειτο για μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. Τα χρήματα από τις μίζες δεν βρέθηκαν ποτέ.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.