Κλοπές αντλιών καταγγέλλουν οι αγρότες της ΘεσσαλίαςΑνάστατοι είναι οι αγρότες στον κάμπο της Θεσσαλίας λόγω επιδρομών στους ηλεκτροκινητήρες των πομόνων που ποτίζουν τις καλλιέργειές τους.

Δράστες που επανειλημμένως έχουν συλληφθεί και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι, Ρομά της περιοχής, καταγγέλλουν αγρότες της Θεσσαλίας από τα Φάρσαλα, την Καρδίτσα και τη Λάρισα.

«Δεν μας έφθανε ο Ιανός, ακολούθησε κι αυτή η πληγή, η οποία για κάθε αγρότη αγγίζει τις δύο και αρκετές φορές τις τρεις χιλιάδες ευρώ. Ποσά διόλου ευκαταφρόνητα για όσους γνωρίζουν από αγροτική οικονομία».

Η επιδρομή έγινε κατά τη διάρκεια των ημερών από την Πρωτοχρονιά μέχρι την ημέρα των Φώτων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.