Τουρκία: «Η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εξοπλίζοντας τα νησιά»


Η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εξοπλίζοντας τα ελληνικά νησιά, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας το οποίο συνεδρίασε για πέντε ώρες υπό την προεδρία του Προέδρου της χώρας Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ανακοίνωση του ΣΕΑ αναφέρεται ότι «η Ελλάδα, η οποία αλόγιστα παραβιάζει και διαστρεβλώνει το διεθνές δίκαιο και επιμένει να εξοπλίζει τα νησιά κατά παράβαση των συνθηκών, κλήθηκε να ανταποκριθεί ειλικρινά στις εκκλήσεις μας για διάλογο και συνεργασία».

«Επαναλήφθηκε η αποφασιστικότητά μας να προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο Θάλασσα», προστίθεται.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι «συζητήθηκε η αυξανόμενη ένταση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας. Η κλιμάκωση της έντασης δεν θα έχει αποτέλεσμα για τα συμφέροντα κανενός. Καλούνται όλα τα μέρη να μειώσουν την ένταση και να λειτουργήσουν με ψυχραιμία».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.