Κεραυνός έκοψε πτερύγιο ανεμογεννήτριας στη Σύρο

Δυνατές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία «Διομήδης» χτύπησαν και τη Σύρο. Μάλιστα, ένας κεραυνός κατέστρεψε μια ανεμογεννήτρια.

Η κακοκαιρία στη Σύρο συνοδεύτηκε από σφοδρή βροχόπτωση, ενώ υπήρξαν στιγμές που η νύχτα έγινε μέρα από τις αστραπές στον ουρανό.

Από την ένταση των φαινομένων – σημειώνει το Cyclades24.gr – προκλήθηκαν κεραυνοί, ένας από τους οποίους έπεσε σε ανεμογεννήτρια στη θέση Βούλιας. Συγκεκριμένα, ο κεραυνός έκοψε στη μέση το πτερύγιο της ανεμογεννήτριας, το οποίο εξφενδονίσθηκε στον αέρα.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια – όπως τονίζουν τα τοπικά ΜΜΕ, θέτοντας ζήτημα ασφάλειας – δεν λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.