Παραμένουν στην φυλακή Λαγός και Πόπορη.Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής τους!

 

 Ο Ιωάννης Λαγός έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης - Η πρώην ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και 7 μηνών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή

Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε σήμερα από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, η δεύτερη κατά σειρά αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής του Ιωάννη Λαγού, όπως επίσης και αντίστοιχη, τρίτη κατά σειρά, αίτηση της πρώην ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη.

Ο Ιωάννης Λαγός έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Αντίστοιχα η πρώην ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και 7 μηνών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και παράνομη οπλοκατοχή.

Κατά τη συζήτηση της αίτησής του σήμερα στο δικαστήριο, ο Ι. Λαγός δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του Κων. Πλεύρη.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για να συζητηθεί η νέα αίτηση του για αναστολή έκτισης της ποινής του. Όπως, δε, ανέφερε ο εισαγγελέας της έδρας, δεν τηρήθηκε το χρονικό διάστημα δύο μηνών μεταξύ των δύο αιτήσεων που έχει υποβάλει ο Ι. Λαγός και κατ’ επέκταση, η η νέα αίτησή του θα πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη.

Από την πλευρά της η δικηγόρος της Β. Πόπορη επικαλέστηκε προβλήματα υγείας της εντολέας της αλλά και οικονομικά.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας έκρινε ότι αυτά δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να δικαιολογούν υπέρμετρη βλάβη. Εν τέλει, και αυτό το αίτημα απερριφθη από την έδρα κατά πλειοψηφία (4-1).Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.