Καταδίωξη ΙΧ στη Δυτική Αττική - Εμβόλισε μηχανή της ομάδα ΔΙ.ΑΣ


Μια «τρελή» καταδίώξη συμμορίας Ρομά σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη δυτική Αττική, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα να κινείται καιέκαναν σήμα να σταματήσει. Ωστόσο, ο οδηγός, στην προσπάθειά του να διαφύγει, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Μάλιστα, το ΙΧ εμβόλισε μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός στο πόδι και να διακομιστεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν ηταν σοβαρός.

Η καταδίωξη του οχήματος των Ρομα συνεχίστηκε μέχρι τον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε περιοχή όπου βρίσκεται καταυλισμός. 

Στο σημειο εκείνο, οι ύποπτοι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν κλοπιμαία, που εκτιμάται ότι κλάπηκαν λίγη ώρα πριν την καταδίωξη από σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, χωρίς ωστόσο ακόμη η συγκεκριμένη πληροφορία να έχει εξακριβωθεί.

Στο αυτοκίνητο των δραστών επέβαιναν κατά πληροφορίες τέσσερα άτομα, τουλάχιστον ένα εκ των οποίων είναι γνωστό στις Αρχές.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.