Έρχονται εκλογές ;; Η ΕΡΤ προετοιμάζεται για εκλογές με νέα εκπομπή...«Εθνικές Εκλογές» με τον Νίκο Γουλιά. !!

 
Προετοιμάζεται για… εκλογές και η ΕΡΤ με τη νέα εκπομπή «Εθνικές Εκλογές» του Νίκου Γουλιά. Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε τη συγκεκριμένη εξωτερική παραγωγή 12 επεισοδίων στην Στυλιανός Αγγελόπουλος Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με συνολικό κόστος 111.600 ευρώ πλέον ΦΠΑ, εργοδοτικές εισφορές ως 18.784 ευρώ ανά επεισόδιο πλέον ΦΠΑ. Το κόστος ανά επεισόδιο είναι 9.300 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Πρόκειται για εκπομπή έρευνας σχετικά με τις εθνικές εκλογές του παρελθόντος, με συνεντεύξεις και υλικό αρχείου.

Την ίδια ώρα, θετικό προϋπολογισμό και για το 2022 έχει η ΕΡΤ. Οι συναρμόδιοι υπουργοί Γιάννης Οικονόμου και Θεόδωρος Σκυλακάκης ενέκριναν τον προϋπολογισμό της διοίκησης της ΕΡΤ, ο οποίος προβλέπει έσοδα 200 εκατ. ευρώ και έξοδα 192 εκατ. ευρώ, αφήνοντας ένα θετικό ισοζύγιο 8 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα εκτιμώνται στα 197 εκατ. ευρώ και τα έξοδα στα 192 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 66 εκατ. ευρώ σε αμοιβές και έξοδα προσωπικού των 2.134 ατόμων.

Η ΕΡΤ δεν έχει δανεισμό και έχει διαθέσιμα 243 εκατ. ευρώ στο ενεργητικό της, εκ των οποίων στα ταμεία βρίσκονται 5 εκατ. ευρώ και 205 εκατ. ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις. Επίσης, την παράταση του υπογραφέντος συμφωνητικού μεταξύ της ΕΡΤ Α.Ε. και της Αστικής Εταιρίας Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ), της MRB HELLAS SA και της GLOBAL LINK, με τους ίδιους όρους για το χρονικό διάστημα από 01.01.2022 έως 11.02.2022 αποφάσισε η ΕΡΤ. Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η μέτρηση θα καλύπτει το Πρώτο, το Δεύτερο, το Τρίτο Πρόγραμμα, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το Kosmos και το Zeppelin, με τη συνολική να ανέλθει έως του ποσού των 10.243 ευρώ πλέον ΦΠΑ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ Α.Ε. για το οικονομικό έτος 2022.

Παράλληλα, η ΕΡΤ ανανεώνει τη συμφωνία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ως τεχνικός σύμβουλος στην έρευνα ακροαματικότητας, με τους ίδιους όρους για το ίδιο χρονικό διάστημα. Εν τω μεταξύ, στα 26.142.430 ευρώ θα φτάσει το 2022 η δαπάνη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης για τις εξωτερικές αναθέσεις, σίριαλ και εκπομπές, χωρίς το κόστος των αθλητικών δικαιωμάτων και το κόστος των συμβασιούχων. Όπως προκύπτει από τις εγκρίσεις από το υπουργείο Οικονομικών λίγο πριν εκπνεύσει το 2021, δόθηκε το πράσινο φως για αύξηση της δαπάνης κατά 2.464.664 ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό για το νέο έτος να διαμορφωθεί στα 26.142.430 ευρώ. Ανάλογη αύξηση ζητήθηκε και για την απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων, με το συνολικό ποσό για το 2022 να διαμορφώνεται στα 7.874.560 ευρώ.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.