7-8 Φεβρουαρίου επίσκεψη των ΥΠΕΞ Γαλλίας-Γερμανίας στο Κίεβο!


 


 

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ λε Ντριάν και η Γερμανίδα ΥΠΕΞ, Αναλένα Μπέρμποκ της Γερμανίας σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Κίεβο στις 7-8 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Γάλλος αξιωματούχος στο Twitter. Αναμενόταν μια επίσκεψη, αλλά δεν είχε επισημοποιηθεί νωρίτερα ημερομηνία, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Λε Ντριάν είπε ότι διαβεβαίωσε τον Ντμίτρο Κούλεμπα, υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, για "την πλήρη υποστήριξή μας και την αλληλεγγύη μας προς την Ουκρανία. Η κινητοποίησή μας συνεχίζεται, ιδίως στο "σχήμα της Νορμανδίας”, για την αποκλιμάκωση των εντάσεων".

Ο Κουλέμπα, επίσης στο Twitter, είπε ότι ο ίδιος και ο Λε Ντριάν μίλησαν για τρόπους βοήθειας της οικονομίας της Ουκρανίας προκειμένου "να μετριάσει τους κινδύνους για την ασφάλεια".


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.