""ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΜΙΡ""Ομάδα Πακιστανών καλεί σε συλλαλητήριο τους ομοεθνείς τους στις 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ!


 


 Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε

Συγκεκριμένα οι «Φίλοι του Κασμίρ» καλούν μέσω facebook σε πορεία διαμαρτυρίας, για να διαμαρτυρηθούν για τις «φρικαλεότητες της Ινδίας στο Κασμίρ», όπως αναφέρει η προκλητική ανακοίνωσή τους!


Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα!

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

Eν τω μεταξύ, η Tehreek-e-Kashmir UK, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, ότι οι κάτοικοι του Κασμίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο θα τιμήσουν την Ημέρα της Δημοκρατίας της Ινδίας «ως Μαύρη Ημέρα για να καταγράψουν έντονες διαμαρτυρίες ενάντια στην παράνομη κατοχή του Τζαμού και του Κασμίρ από την Ινδία», όπως ανέφεραν!

Άρα μιλάμε για ένα οργανωμένο σχέδιο των Πακιστανών σε όλη την Ευρώπη! Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Ράτζα Φαχίμ Καγιάνι, είπε ότι οι κάτοικοι του Κασμίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιήσουν διαδηλώσεις έξω από την ινδική πρεσβεία και τα προξενεία.

Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης, για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.