Μαδούρο: Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΕ ΡΑΓΔΑΊΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 2ΕΚΤ,,ΒΑΡΕΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ



Μαδούρο: Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΕ ΡΑΓΔΑΊΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 2ΕΚΤ,,ΒΑΡΕΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Διαβεβαίωσε χθες Σάββατο ο πρόεδρός της, Βενεζουελας  ο σοσιαλιστής Νικολάς Μαδούρο, οτι εχει αρχίσει η ανακαμψη μετα απο τον βαθυ πολεμο των ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ .Απο 3,2 εκτμμυρια βαρελια την ημερα... έφτασαν με το εμπαργκο που εστησαν να παραγει 440000 βαρέλια και με τιμή μείον ....

«Αυτή τη χρονιά φθάνουμε το ένα εκατομμύριο, ο στόχος για τη χρονιά που έρχεται είναι να φθάσουμε τα 2 εκατομμύρια», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση.

«Θα ανακτήσουμε την παραγωγή με επενδύσεις της Βενεζουέλας, λεπτό προς λεπτό, πετρελαιοπηγή προς πετρελαιοπηγή»Είπε ο  κ. Μαδούρο, αποδίδοντας τη μείωση της παραγωγής στις αμερικανικές οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν με σκοπό να εκδιωχθεί από την εξουσία.

«Η οικονομία της Βενεζουέλας βρίσκεται ξεκάθαρα σε περίοδο ανάρρωσης. Επανήλθαμε στην οικονομική ανάπτυξη. Το δεύτερο τρίμηνο του 2021, είχαμε ανάπτυξη 7,5% (...) η πραγματική οικονομία έχει μπει στον δρόμο της ανάπτυξης», διαβεβαίωσε ο κ. Μαδούρο.

Οι οικονομικές κυρώσεις χτύπησαν τη χώρα «σαν ατομική βόμβα», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «η Βενεζουέλα είχε οικονομία καιρού πολέμου (...) που μας επιβλήθηκε», πάντως «από τα δεινά, περάσαμε στην αντίσταση και τώρα στην ανάπτυξη».

Η Βενεζουέλα «έχει δικούς της κινητήρες. Έχει βιομηχανικό δυναμικό, τεχνολογικό δυναμικό, τεχνογνωσία» για να μπορέσει να βγει «με τις δικές της δυνάμεις από την κρίση» και να αναμορφώσει «την παλιά καπιταλιστική οικονομία που βασίζεται στο πετρέλαιο», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της χώρας
.
Να σημειώσουμε δε ,οτι κατάφερε πάνω στην τεραστία κρίση που της είχανε στήσει ο Μαδουρο καταφερε να μετοχοποιησει τις πηγές και να τις μοιράσει στο λαό κάνοντας ισοτιμία του βενεζουελικου νομισματος  με ισοτιμία βαρελιού πετρελαίου ,,Ετσι απο μειον που ειχε μεχρι πέρυσι το πετρέλαιο αρα και το νόμισμα της τωρα να εχει περίπου στα 100 δολάρια η ισοτιμία κάνοντας ετσι μια χώρα μετόχων και ευημερούντων στην πορεία γιατί το χτύπημα που της δόθηκε ήτανε οπως ειπε και ο Μαδουρο ατομική βόμβα ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.