Ουκρανία...Ανακοίνωση του προέδρου της χώρας για απόσυρση 12,5 δις δολλάρια με φόντο την ενδεχόμενη ρωσσική εισβολή!

 «Από την ουκρανική οικονομία αποσύρθηκαν 12,5 δισ. δολάρια λόγω πληροφοριών που σχετίζονται με πιθανή ρωσική εισβολή στη χώρα μας».

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι σε συνάντηση με εκπροσώπους ξένων μέσων ενημέρωσης.

Σημείωσε ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνη της τέτοιες προκλήσεις και χαρακτήρισε μια τέτοια πολιτική πληροφόρησης «λίγο ανισόρροπη».

«Σταθεροποιούμε το εθνικό μας νόμισμα από κρατικά αποθεματικά, αυτό είναι πολύ ακριβό για την Ουκρανία», τόνισε ο Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να σταθεροποιηθεί η οικονομία, η Ουκρανία πρέπει να προσελκύσει τέσσερα έως πέντε δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Ζελένσκι διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται μόνο για δάνεια από άλλα κράτη ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αλλά και για τις εγγυήσεις τους.

Ο Ζελένσκι πρόσθεσε ότι τώρα η κατάσταση στα σύνορα δεν είναι πιο τεταμένη από ό,τι ήταν στις αρχές του 2021 κατά τη διάρκεια των μαζικών ασκήσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, γράφει ιστοσελίδα της Οδησσού.

dumskaya.net

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.