Νέα σύσταση για εμβολιασμένους - Μην κάνετε PCR μετά από θετικό rapid test


Ανατροπή μετά τις δηλώσεις της Βάνας Παπαευαγγέλου και της κ. Γκάγκα, σύμφωνα με τις οποίες δεν χρειάζεται η διεξαγωγή PCR στην περίπτωση που το rapid test βγει θετικό. 

Όπως είπε αρχικά η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου: «Θέλω να υπενθυμίσω ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι που νοσούν για πρώτη φορά και επιθυμούν να εκδώσουν πιστοποιητικό νόσησης είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσουν το rapid test με ένα PCR, γεγονός που δεν έχει κανένα νόημα να γίνεται σε ανθρώπους που είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Δεν χρειάζεται δηλαδή να πηγαίνουν να επιβεβαιώνουν το θετικό rapid με PCR»

Στη συνέχεια, το λόγο με τη σειρά της πήρε η κ. Γκάγκα, η οποία είπε ενημέρωσε: «πως δεν χρειάζεται PCR μετά από ένα θετικό rapid. Επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλά θετικά κρούσματα και πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και κόσμος είναι καλύτερα με το rapid test να μείνουμε στο σπίτι και να μην πάμε για PCR».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.