ΓΛΕΙΦΤΗΣ Ή ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ;


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...


ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...
Μεταφυσική διάσταση στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν πλέον οι υποστηρικτές του
Με μία συγκλονιστική ομιλία της, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αποθέωσε κυριολεκτικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο πάνελ, με τέτοιον τρόπο μάλιστα που θα έκανε ακόμα και τον Θανάση Μαυρίδη να κοκκινίσει.
Μπορεί ο Θανάσης Μαυρίδης να είχε παρομοιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον βιβλικό Μωυσή, δεν το είχε κάνει όμως για να δώσει κάποια μεταφυσική διάσταση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Αντίθετα η σύγκριση που είχε κάνει ήταν καθαρά πολιτική.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου όμως τόλμησε. Έκανε την υπέρβαση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνει στο πάνθεον των ιστορικών ηγετών επιπέδου Ραμσή, όπου το θείο συναντούσε την ανθρώπινη εξουσία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.