Φωτιά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ


Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα ενώ οι εγκλωβισμένοι ξεπερνούν τους 160 οι οποίοι και αναμένουν τις οδηγίες των σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να βγουν από το κτήριο με ασφάλεια.

Η φωτιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο σε χώρο όπου γίνονται εργασίες ανάπλασης. Οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι χρειάστηκε να εκκενώσουν τον χώρο καθώς ο καπνός φυσούσε μέσα στο κτίριο και στους δρόμους της περιοχής. Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και σήμαναν συναγερμό επιπέδου Νο.3. Κάλεσαν στην συνέχεια τους εγκλωβισμένους μέσα στο κτίριο να μην κατέβουν κάτω αλλά να παραμείνουν σε ασφαλείς ορόφους.

Όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα, 60 άτομα εγκλωβίστηκαν στον πέμπτο όροφο και άλλα 100 στον 39ο. Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου είναι εμπορικό κτήριο και περιλαμβάνει μια εμπορική στοά 14 ορόφων και έναν πύργο γραφείων 25 ορόφων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.