Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον ΕΟΔΥ, γιατί δεν έχει εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση


Η κατά τα άλλα λαλίστατη κυβέρνηση φαίνεται πως δεν εξοικονόμησε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να εκδώσει μία Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία θα ήταν δυνατή η καταβολή των μισθών στους εργαζομένους του ΕΟΔΥ για τον Οκτώβριο.

Όσο κι αν ακούγεται παρανοϊκό, σε εποχές πανδημίας, όπου δήθεν οι κυβερνήτες δραστηριοποιούνται τα μέγιστα για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του κορωνοϊού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει απλήρωτους εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι θεωρητικά βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος του μηχανισμού καταγραφής της γενικής εικόνας της πανδημίας.

Πρόκειται για ομάδα εργαζομένων στον ΕΟΔΥ που προσλήφθηκαν τον Οκτώβριο του 2020, αμείφθηκαν κανονικά για ένα χρονικό  διάστημα, αλλά τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχουν λάβει υπερωρίες και τον τελευταίο μήνα δεν έχουν μισθοδοτηθεί.

Διαβάστε την ενημερωτική επιστολή του προέδρου του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη, προς τους εργαζομένους διά της οποίας ενημερώνονται ότι θα πληρωθούν όταν και εφόσον η κυβέρνηση εκδώσει σχετική ΚΥΑ.

Φαίνεται πως ο δείκτης σοβαρότητας της κυβέρνησης της χώρας έχει πάρει την κατηφόρα με σπασμένα τα φρένα.

zougla.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.