Διαμαρτυρία υγειονομικών σε αναστολή στο υπουργείο Υγείας για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών
«Όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι στη διάλυση του ΕΣΥ, όχι στον διχασμό, κάτω τα χέρια από τα παιδιά», ανέφεραν τα πανό.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/11) υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή από τον Σεπτέμβριο μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορονοϊό στους υγειονομικούς.
Οι νοσηλευτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος κρατώντας πανό ένα από τα οποία γράφει «Όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι στη διάλυση του ΕΣΥ, όχι στον διχασμό, κάτω τα χέρια από τα παιδιά».
Στη συνέχεια οι διαδηλωτές έκαναν μια δεκάλεπτη στάση μπροστά από το ΣτΕ και ακολούθως συνέχισαν προς το υπουργείο Υγείας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.