Όταν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 13/11/2021

Ψήφισαν  τον νέο ποινικό κώδικα όπου με το πρόσχημα της αυστηροποίησης των ποινών των εγκλημάτων,  αλλάξαν και το άρθρο 191 ώστε να μη μπορεί κανείς να εκφέρει αντίθετη άποψη από αυτή που θέλουν οι ά(χ)ριστοι και τα πετσοπληρωμένα ΜΜΕ.
Όπως και στη επταετία, είχαν απαγορεύσει την μετάδοση ανησυχητικών ειδήσεων!!!!

Όλα αυτά γιατί δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνετε, δεν πρέπει να ξυπνάμε, ούτε και να βλέπουμε σφαιρικά. Αν γίνει αυτό δε θα ξέρουν που να κρυφτούν....

Στο Βόλο ένας 20χρονος διανομέας, θύμα  τροχαίου,  νοσηλεύεται με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις και κάκωση στον θώρακα, διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.
ΓΙΑΤΙ;
Τάχα γιατί στη ΜΕΘ είναι τόσοι με κορωνοιό που δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι...
Το οτι έβγαλαν εκτός, χιλιάδες υγειονομικούς που πέρυσι μας έλεγαν να βγούμε στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσουμε, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι λειτουργικές ΜΕΘ κι έμεινε το ένα τρίτο από αυτές που είχαμε πέρυσι, το οτι εδώ και 2 χρόνια δεν έκαναν καμιά επένδυση στην υγεία πάρα ασχολούνται με το πως θα γίνουν όλα ψηφιακά και ιδιωτικά. 
Πέρυσι έγιναν δωρεές ΜΕΘ, κρεβάτια, μηχανήματα κλπ αλλά προσωπικό για να τα λειτουργήσει δεν προσέλαβε κανείς. Απεναντίας, έδιωξαν κι αυτούς που είχαν!!!!
ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΜΕΘ.
Όσο για τα ψέματα περί εφημερίας με δανεικά ράντζα είναι τουλάχιστον για γέλια. Εκτός αν θέλουν να δουν κατά πόσο αντιδρούμε και τι αντοχές έχουμε...Μας τεστάρουν.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ . ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ....ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ...
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΗΣΥΧΙΑ;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.