Κύπριοι φοιτητές διαδηλώνουν στην Θεσσαλονίκη για την 38η επέτειο της ανακύρηξης του ψευδοκράτους!


 


 38 χρόνια από την ανακήρυξη του  του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου και σήμερα Κύπριοι φοιτητές ατην Θεσσαλονίκη διαδηλώνουν και διαμαρτύρονται..


Οι φοιτητές κάνουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο με αφορμή την 38η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Κρατούν ελληνικές σημαίες και πλακάτ τα οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν 200.000 πρόσφυγες.

Στο πανό αναγράφεται το σύνθημα “έξω ο Αττίλας από την Κύπρο” έχοντας μάλιστα σε απεικόνιση την Κύπρο και τα κατεχόμενα ως ματωμένη περιοχή. Τα μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ) Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους ξεκίνησαν απεργία πείνας το Σάββατο, η οποία θα κρατήσει μέχρι σήμερα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.