Η Fed επανεξετάζει το ψηφιακό δολάριο


Την έναρξη αναθεώρησης ενός δυνητικού ψηφιακού νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών ετοιμάζει η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Πηγές με γνώση του θέματος αναφέρουν ότι το ψηφιακό δολάριο θα εκδίδεται από την κεντρική τράπεζα της χώρας, όπως ακριβώς και τα χρήματα.
Προσθέτουν ωστόσο ότι η απόφαση δεν είναι πιθανό να ληφθεί σύντομα, καθώς τα μέλη της Fed έχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα.

Η είδηση έρχεται αφότου ο πρόεδρος της Fed Jerome Powell δήλωσε ότι η τράπεζα αξιολογεί την επιλογή εισαγωγής αυτού του νομίσματος καθώς, κατά τη γνώμη του, το ψηφιακό χρήμα γίνεται πιο σημαντικό.

www.bankingnews.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.