Το Facebook γινετε meta....Να δεις τι μας έχουν για meta.....Οι καραντίνες και τα lockdown ήταν μια πρόβα αυτού που μας περιμένει...Εικονική ζωή μέσα από υπολογιστές και οθόνες. ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΖΩΗ ΤΕΛΟΣ. Όταν πέφτουν οι πλατφόρμες ή το ρεύμα γυρνάμε για λίγο στην πραγματική ζωή και στη δημιουργία. Ήρθε η ώρα να τα κλείσουμε  όλα  αυτά  πριν να είναι αργά...

Η ανακοίνωση για τη μετονομασία του Facebook σε Meta, από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ έδωσε τέλος σε ένα όργιο φημών που κράτησε πολλές εβδομάδες.


«Από εδώ και στο εξής, θα είμαστε πρώτα στο metaverse, όχι στο Facebook» ανακοίνωσε ο CEO του κολοσσού των κοινωνικών μέσων προσθέτοντας πως «η επόμενη πλατφόρμα θα είναι ακόμη πιο καθηλωτική - ένα ενσώματο διαδίκτυο όπου θα είστε μέσα στην εμπειρία, όχι απλώς θα την κοιτάτε. Το αποκαλούμε αυτό metaverse και θα αγγίξει κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε».

Στο πλαίσιο της αλλαγής επωνυμίας, το Facebook και οι εφαρμογές του, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, Messenger και WhatsApp θα διατηρήσουν τα ονόματά τους. Θα διατηρηθούν επίσης σε ξεχωριστό τμήμα από το Facebook Reality Labs, όπου αποθηκεύονται τα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή κοινωνικών μέσων θα συνεχίσει να είναι γνωστή ως Facebook, αλλά η επωνυμία θα αφαιρεθεί από το WhatsApp και το Instagram και άλλα μέρη.
Από εδώ και στο εξής, όλες αυτές οι εφαρμογές θα λειτουργούν υπό την επωνυμία «Meta», με το Facebook να είναι μόνο μία από αυτές τις πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Η είδηση ​​της αλλαγής του ονόματος έρχεται τη στιγμή που το Facebook προσπαθεί να προστατευτεί από μια από τις χειρότερες περιόδους του, με αποκαλύψεις για τη λογική με την οποία έπαιρνε τις αποφάσεις της η εταιρεία αλλά και το περιβάλλον μέσα στον τεχνολογικό γίγαντα.

Την ίδια ώρα το όραμά της επεκτείνεται σε εικονικούς χώρους όπου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλληλεπιδρούν μέσω ψηφιακών avatar, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν αλλάζει την εταιρική της δομή.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.