Καθηγητής Κ.Βαθιώτης: ""Μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα - Χορεύουμε ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό» «Σαδιστής και μαζοχιστής έχουν ένα κοινό - Δεν είναι ελεύθεροι""


 


Αιχμηρός ο λόγος του Καθηγητή Κ.Βαθιώτη για ότι συμβαίνει στον τόπο μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.....

«Χορεύουμε εδώ και πολύ καιρό ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης σε συνέντευξη του στον «Focus Fm». Ο Κ.Βαθιώτης τόνισε ότι «μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα» προσθέτοντας ότι «ο σαδιστής και ο μαζοχιστής έχουν ένα κοινό, το κενό του εαυτού τους, δεν είναι ελεύθεροι… ο σαδιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαζόμενο και ο μαζοχιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαστή».

«Έχουμε το σύνδρομο του κακοποιημένου πολίτη ο οποίος δύο χρόνια παρακολουθεί με σταυρωμένα τα χέρια όλα τα μαρτύρια που υφίσταται από τους κυβερνήτες και τους υγειονομικούς διαχειριστές», υπογράμμισε.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις Πλεύρη περί των νέων μέτρων, αναρωτήθηκε «εφόσον έχουμε μπει σε αυτή τη νέα εποχή πρωτοφανούς ελέγχου του πολίτη με απάνθρωπες απαγορεύσεις και προσβολή της αξίας του ανθρώπου, μήπως τα νέα μέτρα είναι μια απατηλή ηλιοφάνεια πριν από τη νέα καταιγίδα;».

«Μήπως, μέσα από το μήνυμα χαλάρωσης, επιδιώκεται η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, ώστε να πάμε σε νέα lockdown; Μήπως ο χαλαρωτικός ελιγμός αποσκοπεί στο να ασκηθεί ψυχική πίεση στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι βλέποντας την προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων, θα ζηλέψουν και άρα θα σπεύσουν για εμβολιασμό;» είπε ο κ. Βαθιώτης συμπληρώνοντας ότι «όλα δείχνουν ότι πρόκειται περί πολιτικής και όχι περί ιατρικής αποφάσεως».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σημείωσε ότι «η τρίτη δόση είναι η απόλυτη ομολογία ότι θα εμβόλια είναι πειραματικά. Όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός, κανένας πολίτης δεν ήξερε πόσες ακριβώς δόσεις θα χρειαστούν, για ποια έγκυρη συναίνεση σε ιατρική πράξη μπορούμε να μιλήσουμε;».

Σε αναφορά του στο Άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, δήλωσε ότι «στη νέα διάταξη πρόσθεσαν τη δημόσια υγεία» εξηγώντας ότι θα κρίνονται ψευδείς οι ειδήσεις που είναι ικανές να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία.

«Θέλουν να φυλάξουν τα δικά τους νώτα και να αμυνθούν έναντι των φορέων της αλήθειας. Τους ενοχλούμε», κατέληξε ο κ. Βαθιώτης.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.