Απίστευτες εικόνες από τον Κηφισό - «Φούσκωσε» επικίνδυνα το ποτάμι


Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η στάθμη του ποταμιού έχει ανέβει πάρα πολύ.

Πριν από 20 μέρες περίπου, ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη προειδοποιούσε ότι ενδεχομένως τα υδραυλικά έργα που έχουν γίνει στον Κηφισό δεν επαρκέσουν σε μια μεγάλη πλημμύρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Ιωακειμίδης είχε χτυπήσει «καμπανάκι» για πλημμύρες λόγω των πυρκαγιών του Αυγούστου και λόγω της τσινμεντοποίησης μεγάλου μέρους του λεκανοπεδίου.

«Δεν βλέπω την Πολιτεία ούτε τα χρήματα να έχει ούτε τη διάθεση» είχε δηλώσει ο κ. Ιωακειμίδης, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε χρόνος ούτε χρήματα να γίνουν τα απαραίτητα έργα.

Όσον αφορά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, η οποία είναι χτισμένη πάνω στην κοίτη του ποταμιού, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται μετ' εμποδίων στο μεγαλύτερο μέρος της αργά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει κλείσει την λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, ρεύμα προς Αθήνα, η οποία οδηγεί όσους κινούνται από Μοσχάτο στον Κηφισό, εκτρέποντας την κυκλοφορία μέσα από τη Λαχαναγορά.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.