Μάρτυρας κατηγορίας κατά Νετανιάχου ο ένας νεκρός στο αεροπορικό δυστύχημα στη Σάμο


Η ταυτοποίηση των νεκρών του χθεσινοβραδινού αεροπορικού δυστυχήματος στη Σάμο αποκάλυψε ότι ο ένας νεκρός ήταν μάρτυρας κατηγορίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Μ.Νετανιάχου

Όπως γράφει το ynetnews.com οι δύο Ισραηλινοί που σκοτώθηκαν είναι ο  Χάιμ Γκαρόν και η σύζυγός του Εστί.

Ο Γκαρόν ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Υπουργείου Επικοινωνιών και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη διαφθοράς του πρώην Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Νετανιάχου κατηγορείται για απάτη, παραβίαση εμπιστοσύνης και αποδοχή δωροδοκίας σε τρεις υποθέσεις διαφθοράς. Μια από αυτές- η υπόθεση 4000 – ισχυρίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός προώθησε κανονισμούς αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στον ιδιοκτήτη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Bezeq, Σαούλ Έλοβιτς, με αντάλλαγμα τη θετική κάλυψη στον δημοφιλή ιστότοπο ειδήσεων Walla.

Η κατάθεση του Γκαρόν θα επικεντρωνόταν σε ρυθμιστικά ζητήματα σχετικά με αυτήν την υπόθεση, αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα που κάνει την αποκάλυψη.

Η Jerusalem Post, πάντως γράφει ότι ο Γκαρόν δεν θεωρείται ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης .

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.