Οι περίεργες κινήσεις των δύο Τούρκων στο Καστελλόριζο: Βγήκε από τη θάλασσα και τράβηξε βίντεο


Οι δύο Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι κολύμπησαν μέχρι το Καστελλόριζο από την απέναντι ακτή.
Ύποπτες ήταν οι κινήσεις των δύο Τούρκων που έφτασαν κολυμπώντας στο Καστελλόριζο τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/09), γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στις αρχές.

Με το που πάτησε το πόδι του στο νησί, ο ένας από τους δύο άρχισε να τραβάει βίντεο από το λιμάνι του Καστελλόριζου, στο οποίο μάλιστα εκφράζει και τον θαυμασμό του για την αρχιτεκτονική του νησιού. Πάνω στο ίδιο βίντεο υπάρχει χάρτης με το στίγμα του, την ακριβή δηλαδή τοποθεσία που βρισκόταν ο άνθρωπος αυτός.

Στο νησί έχει μεταβεί η κρατική ασφάλεια που θα ασχοληθεί με τους δύο Τούρκους. Ο ένας κρατείται στο Καστελλόριζο και ο άλλος στη Ρόδο, καθώς κατάφερε να διαφύγει και να μπει στο πλοίο της γραμμής την ώρα που τους προσέγγισαν Έλληνες αξιωματικοί.

Οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα και ισχυρίστηκαν ότι ήρθαν κολυμπώντας από τις ακτές της Τουρκίας στο Καστελλόριζο. Είχαν μαζί τους σε μια τσάντα με μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως κατέφυγαν στην Ελλάδα γιατί είναι γκιουλενιστές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί τους έφεραν πλαστά έγγραφα.

 πηγή OPEN

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.