Συναγερμός στη Ρωσία: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο με νεκρούς και τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης


Αναστάτωση επικρατεί στο πανεπιστήμιο Περμ της Ρωσίας, καθώς άγνωστος άνοιξε πυρ σπέρνοντας τον τρόμο. Νεκροί και τραυματίες από την ένοπλη επίθεση.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε ρωσικό πανεπιστήμιο το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν θύματα και τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στο Πανεπιστήμιο Περμ, όπου άγνωστος άνοιξε πυρ και έχασαν τις ζωές τους οκτώ άτομα, ενώ άλλα 19 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών.
Παράλληλα, ο δράστης της ένοπλης επίθεσης είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου και βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών ενώ φέρεται να τραυματίστηκε καθώς πρόβαλλε αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Νωρίτερα, φοιτητές και καθηγητές κλειδώθηκαν μέσα στα αμφιθέατρα, ενώ πλάνα που κυκλοφόρησαν στα social media, έδειξαν ανθρώπους να πηδούν από παράθυρα του Πανεπιστημίου για να σωθούν.

«Άγνωστος εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη και άνοιξε πυρ. Έχουμε πληροφορίες για τέσσερις τραυματίες. Όλες οι υπηρεσίες της πόλης και του πανεπιστημίου είναι σε επιφυλακή», επισημαίνει με ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο του Περμ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τονίζουν πως ο 18χρονος, ονόματι Τιμούρ Μπεκμανσούροφ, είναι ο δράστης της επίθεσης και φέρεται να άφησε ένα μήνυμα στα social media, όπου περιγράφει τα κίνητρά του.

sputniknews.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.