Επαναφορά της επιστροφής του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο ζητά η ΚΕΔΕ



Την άμεση επαναφορά της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο ή τουλάχιστον τη θέσπιση μειωμένης επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου, ζητά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, «η αύξηση στις τιμές των καυσίμων σε ιστορικά υψηλά στη χώρα μας, τους τελευταίους μήνες, επηρέασαν άμεσα το κόστος για το αγροτικό ρεύμα και το αγροτικό πετρέλαιο. Παράλληλα, τεράστιο ζήτημα υφίσταται πλέον και με τις τιμές των ζωοτροφών που είναι απαγορευτικές για τους κτηνοτρόφους».

Η ΚΕΔΕ ζητά, επίσης, να μεταβιβαστεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις τουλάχιστον μέρος της περιουσίας των ανενεργών συνεταιρισμών στους δήμους όλης της χώρας, προκειμένου αυτή να αξιοποιηθεί το συντομότερο δυνατό σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους τοπικούς αγροτικούς και κτηνοτροφικούς παράγοντες (νέους και νεοεισερχόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους, ομάδες παραγωγών, κ.λπ.).


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.