ΩΜΗ παρέμβαση της ΝΔ στο ΕΒΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΔατη ΠΡΟΕΔΡΟ

 
Χωρίς προσχήματα παρέμβαση του Μαξίμου στο ΕΒΕΑ
ΩΜΗ  παρέμβαση της ΝΔ στο ΕΒΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΔατη  ΠΡΟΕΔΡΟ

To EBEA είναι θεσμός με συμβουλευτικό ρόλο στην κυβέρνηση σε θέματα οικονομίας. Τα 15 τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν παρατάξεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εσωτερικά αντιπαράθεση παρατάξεων με κομματική υποκίνηση.
 
Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, το ΔΣ του ΕΒΕΑ θα συνέλθει στις 15/9 για να εκλέξει νέο πρόεδρο.
 
Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Συγγελίδης, που ήταν α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, έθεσε υποψηφιότητα, αλλά 3 μέρες μετά απέσυρε την υποψηφιότητά του και παραιτήθηκε από τις θέσεις αντιπροέδρου και μέλους ΔΣ. Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Μπρατάκος εμφανίστηκε ως υποψήφιος πρόεδρος. Από το 2017 ο Γιάννης Μπρατάκος είναι β΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, αλλά από το 2019 εργάζεται ως γενικός δ/ντης της ΝΔ.
 
Με άλλα λόγια, ο Γιάννης Μπρατάκος πρόκειται να είναι πρόεδρος του ΕΒΕΑ και γενικός δ/ντης της ΝΔ. Η διπλή ιδιότητα υποβαθμίζει τον θεσμό του ΕΒΕΑ και θέτει το ΕΒΕΑ υπό τον έλεγχο του κυβερνητικού κόμματος.
 
Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, για τις κενές θέσεις αντιπροέδρων «προωθούνται» από το κόμμα οι Σταύρος Καφούνης και Σοφία Εφραίμογλου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της κυβέρνησης καθοδηγούν τις εξελίξεις και τηλεφωνούν σε μέλη του ΔΣ. Γιατί άραγε η κυβέρνηση και το κόμμα θέλουν τον πλήρη έλεγχο του ΕΒΕΑ με τοποθέτηση ως προέδρου του γενικού δ/ντη του κόμματος; Είναι απορίας άξιο, γιατί κανένας άλλος υποψήφιος δεν εμφανίζεται για τις κενές θέσεις;

Ενδεικτική είναι η επιστολή του επιχειρηματία Νίκου Σοφιανού προς τον Γιάννη Μπρατάκο που το λεει και μιλαει ανοιχτα

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.