ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...ΘΡΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΟ ΚΑΤΡΑΚΗ

Με τον θάνατο του Μίκη κλείνει ο κύκλος των ΜΕΓΑΛΩΝ αυτής της χώρας ...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΓΗ!!

 Σαν σήμερα, όμως στις 2 Σεπτεμβρίου 1984, πέθανε και ο μεγάλος ηθοποιός Μάνος Κατράκης.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ο Μίκης Θεοδωράκης τον ΘΡΗΝΗΣΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΑΥΤΗΣ ΕΔΩ ΤΗ ΓΗΣ,, ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ...Το μοιρολόι του Μίκη Θεοδωράκη εκείνο το βράδυ πέρασε στην ιστορία.


Μαθαίνοντας για το «φευγιό» του καλού του φίλου και συνεργάτη, στη διάρκεια της συναυλίας ο Μίκης Θεοδωράκης τραγούδησε με συγκλονιστικό τρόπο και αφιέρωσε στον Μάνο Κατράκη ένα ριζίτικο τραγούδι, που λέει «Σε ψηλό βουνό, σε ριζιμιό χαράκι, κάθεται ν' αετός βρεγμένος χιονισμένος …»Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.