ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Σ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ:"Επιδοτήσαμε τον Ε-65, επιδοτούμε τον Ριμπολόβλεφ, θα επιδοτήσουμε και το Netflix";


 
Δρ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Σ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Χθες, κατήγγειλα την επιδότηση του Ε-65, που από έργο αυτοχρηματοδοτούμενο μετετράπη σε Δημόσιο έργο και ανετέθη στην ΤΕΡΝΑ με 0% έκπτωση. Καραμπινάτη παρανομία με ζημία του Ελληνικού Δημοσίου τουλάχιστον 200 εκ. €. Την απίστευτη αυτή παρανομία, την ενέκρινε και το Ελεγκτικό Συνέδριο. Το κατήγγειλα και αναμένω… απάντηση. Έκανα και…  υπόμνηση! Σιωπή!

Πριν από λίγες μέρες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης – να τις χαίρεται ο Άδωνις – απεφάνθησαν, ότι το χλιδάτο οικοδομικό έργο στο Σκορπιό, είναι… «στρατηγική επένδυση» και επιδοτείται με 4,3 εκ. €.

Και έπεται συνέχεια! Η ταινία “Go” θα επιδοτηθεί με 9,2 εκ. €. Είχε προηγηθεί το “Greek Freak” με περί τα 7 εκ. €.

Προβληματίζομαι με τις πάσης φύσεως επιδοτήσεις. Τί μήνυμα περνάει στον κόσμο που πέραν των μνημονίων, της πανδημίας έχει να αντιμετωπίσει και κύμα ανατιμήσεων;

Εν τω μεταξύ το δημόσιο μόνο χρέος της «κεντρικής κυβέρνησης» τραβάει… την ανηφόρα! Ήδη έχει υπερβεί τα 387 δισ. €. Ποιος γνωρίζει ότι έφθασε στο 236% του Α.Ε.Π. και είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως σε σχέση με το Α.Ε.Π. της χώρας;

Θα μπορέσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας να αντέξουν τα βάρη που αφρόνως φορτώνουμε στις πλάτες τους; Ήδη οι γονείς των εχόντων τα προορίζουν για Αμερική και Ευρώπη. Και ποιος θα μείνει στην Πατρίδα; 4 εκ. γέροι το 2.100! 


Από militaire.gr 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.