Κατρακυλά στο 1.5 από το 4.7 η βαθμολογία του e-food - Χιλιάδες αρνητικά σχόλια πελατώνΤεράστιο κύμα αντιδράσεων έχει επιφέρει το εκβιαστικό μήνυμα της efood στους εργαζόμενους. 

Μετά τη δημοσιοποίηση του τελεσίγραφου που έστειλε ο κολοσσός των ντελίβερι στους διανομείς, ξεσηκώθηκε ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προς του εργαζόμενους της e-food, οι οποίοι σύντομα θα αναγκαστούν είτε να βγουν στην ανεργία είτε να εργαστούν ως freelancer, αφού όπως φάνηκε και από την πρόσφατη απάντηση της εταιρείας, η efood θα επιμείνει στο εκβιαστικό καθεστώς των απολύσεων και των μετατροπών των συμβάσεων εργασίας σε μπλοκάκι.

Με το hashtag #cancel_efood να βρίσκεται στην κορυφή των trends στο twitter ήδη από το πρωί, ο θυμός αποτυπώθηκε στις αξιολογήσεις αλλά και τα σχόλια πελατών κάτω από το application της εφαρμογής.

Έτσι, η βαθμολογία της πασίγνωστης εφαρμογής στο playstore κατρακύλησε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από το 4.7 στο 1.5, γεγονός που μαρτυρεί και τη μαζική φυγή πελατών από την εφαρμογή.

Αλλά η εταιρεία δεν βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη μόνο με τις χαμηλές βαθμολογίες, αλλά και με χιλιάδες αρνητικά σχόλια που αποδεικνύουν την αγανάκτηση των χρηστών με το εκβιαστικό μήνυμα της εταιρείας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.