ΚΑΗΚΕ TO ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;; ΒΑΛΕ ΑΛΟΙΦΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 23/8/2021
Όλος ο μήνας καίει... Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησος. 
Καταστράφηκαν δάση, καλλιέργειες, σπίτια, περιουσίες ολόκληρες. Καταστράφηκε το βιός των ανθρώπων. Γιατί; Ίσως θέλουν να τους μαντρώσουν  όλους στις πόλεις... 
ΘΑΑΑΑ δώσουν λέει λεφτά για να ξαναφτιαχτούν τα σπίτια! Τα κλιμάκια βγάζουν τα σπίτια κατοικήσιμα με μερικές επισκευές. Σπίτια που έμειναν  μόνο  καμμένα  ντουβάρια. Την επόμενη μέρα βγαίνουν στα κανάλια να πουν πως όποιος πει ψέματα και πάρει λεφτά θα πρέπει να τα επιστρέψει εντόκως. Και για να τα πάρει πρέπει να δώσει έγγραφα που κάηκαν!!!!
Σιγά μην πάρει κανείς λεφτά από τις τσέπες τους. 
Κι αν πάρει θα τα επιστρέψει με το έτσι θέλω. Κάηκε το σπίτι σου; Δε θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για 6 μήνες!!!! Ο Άγιος Κυριάκος ο θαυματουργός θα τα επαναφέρει στο εξάμηνο κι έτσι θα συνεχίσεις να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ.
Στην ανάγκη θα πουλήσει το σμιλεμένο κορμί του  για να σε σώσει.
Τώρα που θααα πάρει έγκριση και το εμβόλιο της Pfizer .... Εκεί να δείτε σώσιμο.
Δεν πειράζει που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες  ακόμα. Και πως να ολοκληρωθούν όταν εσύ δεν πας να εμβολιαστείς;
Εδώ πεθαίνει ένα αμελητέο 20% εκτός ΜΕΘ από τον ιό ,τι πειράζει αν φύγει  άλλο  ένα  αμελητέο  ποσοστό  από φάρμακα; Ούτως ή άλλως θα αντικατασταθεί από ρωμαλέους Ταλιμπάν που θα γεμίζουν τα λούνα  παρκ της χώρας.  Όσοι μείνουν εδώ και δεν πάρουν  μαύρο δρόμο, θα γίνουν ωραιότατα τζάνκι. Θα γεμίσουν οι πλατείες από νεκροζώντανους. Τους Ταλιμπάν μάλλον θα τους πάνε εκεί που κάηκαν όλα, να ξεκινήσουν την ''αναδάσωση'' με νέες ''καλλιέργειες''.....  
 
ΜΑΤΑ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.