TΩΡA ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ.” ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ κλίμα έντασης με “είδηση” για πυροβολισμούς και νεκρό στον Έβρο

 

TΩΡA ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ.” ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ κλίμα έντασης με “είδηση” για πυροβολισμούς και νεκρό στον Έβρο

Οι Τούρκοι μεταδίδουν μία είδηση για πυροβολισμούς στον Έβρο, από τους οποίους σκοτώθηκε ένας Τούρκος πολίτης. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση από τις ελληνικές αρχές και γι΄ αυτό καλό θα είναι να ΄μαστέ επιφυλακτικοί για την εγκυρότητα της είδησης που μεταδίδουν οι Τούρκοι.

Το καθεστώς Ερντογάν είναι εξαιρετικά πιεσμένο από το φιάσκο με τις φωτιές σε Αττάλεια και Μαρμαρίδα. Η γύμνια του κρατικού μηχανισμού έχει προκαλέσει λαϊκή οργή και το καθεστώς της Άγκυρας προσπαθεί τις τελευταίες 48 ώρες να προωθήσει αφηγήματα περί εμπρησμών από Κούρδους με την υποστήριξη της Ελλάδας. Το υπουργείο Άμυνας σε μια πολύ περίεργη ανακοίνωση του μας…πληροφόρησε ότι επιβράβευσε στρατιωτικούς που συνέλαβαν …επίδοξους σαμποτέρ σε στρατόπεδο της Κωνσταντινούπολης.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη ότι στα γεγονότα του Έβρου οι Τούρκοι είχαν “στήσει” σενάριο για νεκρό πρόσφυγα από ελληνικά πυρά.

Γι΄ αυτό ας περιμένουμε την απάντηση της ελληνικής πλευράς. Η είδηση που μεταδίδουν οι Τούρκοι “μυρίζει” προβοκάτσια.
Από
Militaire News -

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.